Ekonomické a kulturní zhodnocení procesu revitalizace panelových sídlišť v ČR - Loušová, Romana (2010)
Bakalářská práce se věnuje tématu "Ekonomické a kulturní zhodnocení procesu revitalizace panelových sídlišť v ČR." Stručně charakterizuje rozvoj panelových sídlišť na našem území. Revitalizace je proces obnovy panelových sídlišť. Snažila jsem se co nejlépe popsat revitalizaci z pohledu státu, obcí a majitelů. V práci se zabývám financováním a rozsahem oprav panelových domů. Závěrečná část popisuje dva odlišné přístupy k revitalizaci Prahy 6 a Prahy 11, nabízí inspiraci pro nové přístupy a hodnotí charakter revitalizace.