Ekonomické a kulturní zhodnocení procesu revitalizace panelových sídlišť v ČR - Loušová, Romana; Kouba, Vojtěch, 1983-; Patočka, Jiří, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce se věnuje tématu "Ekonomické a kulturní zhodnocení procesu revitalizace panelových sídlišť v ČR." Stručně charakterizuje rozvoj panelových sídlišť na našem území. Revitalizace je proces obnovy panelových sídlišť. Snažila jsem se co nejlépe popsat revitalizaci z pohledu státu, obcí a majitelů. V práci se zabývám financováním a rozsahem oprav panelových domů. Závěrečná část popisuje dva odlišné přístupy k revitalizaci Prahy 6 a Prahy 11, nabízí inspiraci pro nové přístupy a hodnotí charakter revitalizace.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: arts Management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses