Finanční analýza vybraných evropských fotbalových klubů a jejich srovnání - Novák, Tomáš; Sieber, Martina; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářské práce bylo vypracování stručné finanční analýzy vybraných evropských fotbalových klubů s cílem odhalit rozdíly v jejich finančním řízení. Zaměřil jsem se na zjištění finanční stability a ověření schopnosti reprodukce. Teoretická část práce popisuje jednotlivé metody a postupy finanční analýzy, které jsme použil v praktické části této práce s cílem vyhodnocení finanční situace jednotlivých klubů.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses