Finanční analýza - Oděvní podnik a.s. - Štěpán, Marek; Vávrová, Hana, 1970-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této práce je analyzovat poslední roky upadajícího Oděvního podniku a.s. Na základě provedené finanční analýzy bych chtěl zjistit, kde byly hlavní příčiny, které rozhodly o úpadku firmy. Abych zjistil, jak si podnik vedl z provozního hlediska, srovnám jeho výkonnost s konkurenční firmou Blažek s.r.o. Na sledovaný podnik budu aplikovat bonitní a bankrotní modely, na jejichž základě posoudím, zda-li byla nadcházející situace předvídatelná.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zadluženost; finanční analýza; likvidita; bakalářské práce; debt; financial analysis; liquidity (economics); bachelor's theses