Finanční analýza podniku Modus spol. s r.o. - Zhylkaidarov, Yernar; Vávrová, Hana, 1970-; Luzanová, Marianna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářské prací je provedení finanční analýzy společností MODUS spol. s r.o. v průběhu let 2004 -- 2009 se zaměřením na vyhodnocení minulého a současného finančního stavu a výkonnosti společnosti. Dalším cílem práce je vyhodnocení stability podniku a jeho schopnosti vytvářet požadovanou ekonomickou hodnotu. Finanční analýzu budu provádět pomoci analýzy absolutních ukazatelů společnosti, bilančních pravidel, analýzy poměrových a rozdílových ukazatelů, také budu uplatňovat modely predikce finanční tísně a rozklad ukazatele ekonomické přidané hodnoty. V závěru své práce se pokusím co nejpřesněji okomentovat výsledky analýzy, zhodnotit dnešní finanční situaci společnosti MODUS a zformulovat vlastní doporučení do budoucna.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses