Management podniku a daně - Švarcová, Petra; Dvořák, Jiří; Kozlová, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Zjištění vlivu daňové reformy na daňovou povinnost individuálního podnikatele. Daňová zátěž a vliv na rozhodování podnikatele při rozhodování o změně právní formy společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: živnostenské podnikání; daně; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business enterprises; taxation; master's theses