Analýza systému hodnocení pracovníků ve firmě PROF SVAR,s.r.o. - Novotná, Barbora; Jarošová, Eva, 1955-; Pauknerová, Daniela, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá systémem hodnocení pracovníků v podniku, který se věnuje vývoji a výrobě tažných zařízení. Cílem této práce je zejména navržení optimalizačních opatření a případných doporučení vedoucích ke zkvalitnění a zefektivnění této oblasti řízení lidských zdrojů ve společnosti. Navržení možných doporučení vychází z analýzy současného stavu hodnocení zaměstnanců a s ním souvisejících personálních činností v podniku. Teoretická část charakterizuje problematiku motivace k práci, systém hodnocení pracovníků a také rozmísťování, vzdělávání a odměňování pracovníků. Praktická část práce charakterizuje tyto oblasti personální činnosti v dané organizaci. V rámci empirického výzkumu jsou dále zjišťovány postoje k systému hodnocení samotnými zaměstnanci. Výsledky dotazníkového šetření jsou následně využity pro navržení optimalizačních opatření, která umožní zefektivnit systém hodnocení zaměstnanců a podpořit tak jejich pracovní motivaci a pracovní spokojenost.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses