Udržitelný rozvoj cestovního ruchu na Kutnohorsku - Drahotová, Lucie; Macháček, Jaroslav; Kramulová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Tato diplomová práce je zaměřena na problematiku udržitelného rozvoje cestovního ruchu, s důrazem na okres Kutná Hora. V práci je nejprve zkoumám pojem udržitelný rozvoj, poté je blíže specifikován udržitelný rozvoj cestovního ruchu, který je následován rozborem nynějšího stavu cestovního ruchu v území a poté následuje analýza trvale udržitelného cestovního ruchu na Kutnohorsku. Práce zkoumá současný stav cestovního ruchu v daném území s důrazem na jeho trvalou udržitelnost a návrhy do budoucna.
Vedoucí práce: Jaroslav Macháček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; cestovní ruch; diplomové práce; tourism; master's theses