Motivace učitele na základní škole - Babická, Lenka; Králová, Tereza, 1978-; Pauknerová, Daniela, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce pojednává o tom, co nejvíce motivuje učitele ze dvou základních škol. Teoretická část se nejprve zabývá motivací obecně, motivací učitelů a také stimulací. V metodologické části je popsán výzkum v podobě dotazníkového šetření a polostrukturovaných rozhovorů. V praktické části jsou uvedeny výsledky šetření a jejich interpretace. Cílem bakalářské práce je zjistit, co nejvíce motivuje učitele ze dvou sledovaných základních škol při výkonu jejich práce s ohledem na prostředí těchto škol, a výsledky z jednotlivých škol porovnat.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; motivace; bakalářské práce; motivation (psychology); bachelor's theses