Zásoby - Nováková, Jana (2011)
Bakalářská práce "Zásoby" je zaměřena na problematiku zásob jako takovou. Cílem je především vyzdvihnout specifičnost této položky v podniku a také vysvětlit některé zvláštní případy při účtování o zásobách v podniku. Vše je názorně ukázáno na krátkých příkladech. Teoretické poznatky jsou dále porovnány z hlediska české legislativy a IFRS. V závěru je krátké srovnání těchto dvou hledisek.