Zásoby - Nováková, Jana; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce "Zásoby" je zaměřena na problematiku zásob jako takovou. Cílem je především vyzdvihnout specifičnost této položky v podniku a také vysvětlit některé zvláštní případy při účtování o zásobách v podniku. Vše je názorně ukázáno na krátkých příkladech. Teoretické poznatky jsou dále porovnány z hlediska české legislativy a IFRS. V závěru je krátké srovnání těchto dvou hledisek.
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses