Brownfield – možnosti využití brownfield na praktickém příkladu - Kottnauerová, Šárka; Weingärtnerová, Markéta; Munzar, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi využívání brownfield. Tématicky se práce člení na dvě základní části, a to teoretickou část věnovanou problematice brownfield a praktickou část. Úvodní část práce se tedy věnuje základním pojmům z oblasti brownfield, nejčastějším příčinám vzniku a obsahuje také klasifikaci jednotlivých typů brownfield včetně častých problémů při jejich rekultivaci. V praktické části se autorka zaměří na nastínění problémů při snaze o opětovné využití brownfield na praktickém příkladě. Cílem bakalářské práce je poskytnout podrobnější informace k problematice brownfield při využití praktického příkladu a nastínění nejčastějších problémů při jejich využívání, se kterými je nutno se vypořádat.
Vedoucí práce: Markéta Weingärtnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses