Finančná analýza spoločnosti Mann+Hummel (CZ) s.r.o. - Pčolová, Oľga (2011)
Cieľom tejto bakalárskej práce je urobiť finančnú analýzu spoločnosti Mann+Hummel (CZ) s.r.o. počas rokov 2002 až 2009. Celkové zhodnotenie stavu spoločnosti je rozdelené na obdobie 2002 až 2007 a obdobie 2008 až 2009. Toto rozdelenie je spôsobené obratom v hospodárení spoločnorti v dôsledku globálnej finančnej krízy.