Finančná analýza spoločnosti Mann+Hummel (CZ) s.r.o. - Pčolová, Oľga; Schönfeld, Jaroslav; Horník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cieľom tejto bakalárskej práce je urobiť finančnú analýzu spoločnosti Mann+Hummel (CZ) s.r.o. počas rokov 2002 až 2009. Celkové zhodnotenie stavu spoločnosti je rozdelené na obdobie 2002 až 2007 a obdobie 2008 až 2009. Toto rozdelenie je spôsobené obratom v hospodárení spoločnorti v dôsledku globálnej finančnej krízy.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses