Zadejte název práce Zvláštnosti podnikatelského prostředí Saudské Arábie - Havlíková, Kateřina (2009)
První část diplomové práce je zaměřena na rozbor podnikatelského prostředí Saúdské Arábie pomocí PEST analýzy. Vedle hlavních faktorů analýzy jsem v práci věnovala pozornost také kulturním a obchodním zvláštnostem daného trhu. V druhé části je vyhodnocen výzkum zkušeností společností podnikajících na saúdském trhu.