Zadejte název práce Zvláštnosti podnikatelského prostředí Saudské Arábie - Havlíková, Kateřina; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
První část diplomové práce je zaměřena na rozbor podnikatelského prostředí Saúdské Arábie pomocí PEST analýzy. Vedle hlavních faktorů analýzy jsem v práci věnovala pozornost také kulturním a obchodním zvláštnostem daného trhu. V druhé části je vyhodnocen výzkum zkušeností společností podnikajících na saúdském trhu.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Saúdská Arábie; diplomové práce; Saudi Arabia; master's theses