Prodává obal či obsah? - Stejskalová, Lucie; Syrovátka, Oldřich; Nesnídalová, Jitka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce analyzuje vybrané problémy obalové techniky a marketingu. Je složena z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou popsány vybrané relevantní pojmy, které slouží jako základ pro praktickou část. V praktické části jsou popsána a interpretována data z průzkumu provedeného na dvou odlišných výzkumných vzorcích. V závěru jsou data z obou souborů srovnána a opět interpretována, jsou připojena i drobná odporučení.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: marketing; spotřebitelské chování; potraviny; obaly; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing; consumer behavior; foodstuffs; containers; bachelor's theses