Implementace požadavků normy ČSN EN ISO 9001 2009 v organizaci SIR extra, s.r.o. - Hlaváček, Vladimír; Hykš, Ondřej; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce připravuje malou firmu z oboru internetového marketingu na řízení managementu jakosti dle vybrané normy. Shrnuje problematiku výběru normy či obecně dostupného rámce. Dále popisuje implementaci ISO 9001 pro konkrétní firmu. Jsou popsány poţadavky na správu dokumentu normy ČSN EN ISO 9001:2009. Práce definuje základní postupy, organizační strukturu, stanovuje postupy při získání klienta, vývoji nové sluţby, tvorbě sluţby, řízení neshodném produktu. v závěru je shrnuté, co implementace pro firmu bude znamenat a následující doporučení.
Vedoucí práce: Ondřej Hykš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses