Dopady svetovej krízy na vývoj ZO v SR (2007-2009) - Zelený, František; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Gajdušková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práca pojednáva o vývoji zahraničného obchodu v Slovenskej republike počas jej samostatnosti, tj. od roku 1993 až do súčastnosti. Bližšie je analyzovaný vývoj ZO počas krízového obdobia 2007-2009, na základe ktorého sú vymenované dopady krízy na zahraničnú obchodnú činnosť a navrhnuté opatrenia, ktoré by mohli tlmiť dopady prípadných ďalších recesií. Práca je rozdelená do štyroch kapitol, ktoré sa okrem vyššie uvedeného zaoberajú aj významom zahraničného obchodu pre SR a priebehom samotnej krízy.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses