Systémový model řízení lidských zdrojů v projektově orientované organizaci - Lachman, Petr; Mildeová, Stanislava, 1959-; Král, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Základem úspěchu moderních organizací je získat zakázky a následně je v požadovaném čase a v požadované kvalitě splnit. Pro projektově orientované nevýrobní organizace je tak velmi důležité získávat optimální množství projektů a tyto projekty efektivně pokrývat lidskými zdroji. Tato práce se zabývá právě řešením nabídkové politiky a optimálním využíváním lidských zdrojů v projektově orientované organizaci v legislativním prostředí České republiky. S využitím přístupů systémové dynamiky (vytvořeného modelu a jeho testování) se snaží najít a doporučit vhodné řešení výkyvů v potřebě lidských zdrojů.
Vedoucí práce: Stanislava Mildeová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses