Firemní kultura americké společnosti v České republice - Mudráková, Barbora (2010)
Má práce se zabývá firmení kulturou americké společnosti v ČR a působením národních kultur na firemní kulturu. První kapitola vysvětluje teoretické pojmy, tak aby čtenář porozuměl kapitolám 2-4, které již tvoří praktickou část práce. V mé diplomové práci popisuju firemní kulturu, kooperaci subkultur v rámci firemní kultury, aplikuji teoretické poznatky v praxi a na závěr přikládám vlastní doporučení pro uvedenou firmu.