Firemní kultura americké společnosti v České republice - Mudráková, Barbora; Müllerová, Františka, 1948-; Adlafová, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Má práce se zabývá firmení kulturou americké společnosti v ČR a působením národních kultur na firemní kulturu. První kapitola vysvětluje teoretické pojmy, tak aby čtenář porozuměl kapitolám 2-4, které již tvoří praktickou část práce. V mé diplomové práci popisuju firemní kulturu, kooperaci subkultur v rámci firemní kultury, aplikuji teoretické poznatky v praxi a na závěr přikládám vlastní doporučení pro uvedenou firmu.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses