Rozhodovací analýza výběru informačního systému pro malou firmu - Hývnarová, Petra (2010)
Diplomová práce se zabývá využitím metod rozhodovací analýzy při řešení rozhodovacího problému výběru informačního systému pro malou firmu. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, metody a postupy související s informačním systémem a teorií rozhodování, v praktické části je pomocí metod rozhodovací analýzy zvolena nejvhodnější varianta a navrženo optimální rozhodnutí.