Rozhodovací analýza výběru informačního systému pro malou firmu - Hývnarová, Petra; Střížová, Vlasta, 1946-; Hodinka, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Diplomová práce se zabývá využitím metod rozhodovací analýzy při řešení rozhodovacího problému výběru informačního systému pro malou firmu. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, metody a postupy související s informačním systémem a teorií rozhodování, v praktické části je pomocí metod rozhodovací analýzy zvolena nejvhodnější varianta a navrženo optimální rozhodnutí.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses