Návrh a implementace nového procesu pro Call Centrum konkrétní organizace - Kyselová, Petra (2010)
Tato práce se zabývá definicí firemní komunikace a specifiky telefonické komunikace se zákazníkem, dále definicí procesu a procesního řízení se zaměřením na procesní analýzu, která je součástí praktické části práce. Obsáhlejší část práce je věnována praktické studii. Přínosem tohoto dokumentu je komplexní pohled na obchodní model společnosti BEZREKLAMKY s.r.o. Práce se věnuje analýze současného stavu obchodního modelu společnosti, na základě kterého jsou stanoveny možnosti zvýšení efektivity jednotlivých částí procesu. Poslední část práce se věnuje zhodnocení vhodnosti navazování spolupráce na dálku po telefonu. Tento proces je navrhnut se všemi náležitostmi tak, aby mohl být přímo implementován do stávajícího modelu.