Analýza dopadů realizovaných projektů z ROP NUTS II Jihovýchod - Dvořáková, Marie (2011)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit dopady realizovaných projektů z ROP NUTS II Jihovýchod v programovacím období 2007 -- 2013. Nejprve je charakterizován samotný regionální operační program a jeho implementační struktura. Hodnocení projektů je prováděno pomocí metod kvantitativní a finanční analýzy. Na závěr jsou hodnoceny dopady realizovaných projektů pomocí monitorovacích indikátorů.