Analýza dopadů realizovaných projektů z ROP NUTS II Jihovýchod - Dvořáková, Marie; Wokoun, René, 1953-; Paláčková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit dopady realizovaných projektů z ROP NUTS II Jihovýchod v programovacím období 2007 -- 2013. Nejprve je charakterizován samotný regionální operační program a jeho implementační struktura. Hodnocení projektů je prováděno pomocí metod kvantitativní a finanční analýzy. Na závěr jsou hodnoceny dopady realizovaných projektů pomocí monitorovacích indikátorů.
Vedoucí práce: René Wokoun
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses