Proces správy znalostí ve společnosti Unicorn, a.s. - Fictum, Luboš (2010)
Znalosti jako zdroj konkurenční výhody podniku jsou v dnešní době často skloňované téma a jejich řízení se věnuje čím dál větší pozornost. Vhodným řízením znalostí lze totiž maximalizovat užitek, který znalosti přináší a zamezit jejich nechtěnným ztrátám. Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu procesu správy znalostí v kontextu metodiky Unicorn ES Powered Company. Souhrnným cílem práce je navrhnout možný způsob řízení tohoto procesu a popsat průběh jednotlivých procesů, které je v rámci správy znalostí třeba řídit.