Proces správy znalostí ve společnosti Unicorn, a.s. - Fictum, Luboš; Říhová, Zora, 1948-; Tesař, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Znalosti jako zdroj konkurenční výhody podniku jsou v dnešní době často skloňované téma a jejich řízení se věnuje čím dál větší pozornost. Vhodným řízením znalostí lze totiž maximalizovat užitek, který znalosti přináší a zamezit jejich nechtěnným ztrátám. Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu procesu správy znalostí v kontextu metodiky Unicorn ES Powered Company. Souhrnným cílem práce je navrhnout možný způsob řízení tohoto procesu a popsat průběh jednotlivých procesů, které je v rámci správy znalostí třeba řídit.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; know-how; znalostní management; diplomové práce; know-how; knowledge management; master's theses