Význam drevených kostolíkov pre cestovný ruch po zápise do Zoznamu UNESCO - Linhartová, Karolína; Netková, Jarmila; Váňa, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Téma diplomovej práce je venovaná dreveným kostolom v Karpatskom oblúku na Slovensku, ktoré sú zapísané v Zozname pamiatok UNESCO. Tento zápis sa uskutočnil v roku 2008 a diplomová práca sa sústreďuje na to, aký celkový význam to má pre cestovný ruch na Slovensku. Táto téma bola vybrané z toho dôvodu, že tieto drevené kostoly sú na jednej strane jedinečné a výnimočné a na druhej strane sa tak málo o nich hovorí, píše a v podstate aj vie.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses