On-line rezervační systémy a jejich využití v hotelovém průmyslu - Vetyšková, Lenka; Vaško, Martin; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce se zaměřuje na využití on-line rezervačních systémů v hotelovém průmyslu. První část se věnuje vývoji Internetu a popisu on-line prodeje. Druhá část se věnuje elektronickým distribučním systémům, globálním distribučním systémům a internetovým rezervačním systémům. Třetí část demonstruje praktické využití těchto systémů v praxi na příkladu konkrétního ubytovacího zařízení. V závěru je popsána aktuální situace on-line prodeje a předpoklad jeho vývoje do budoucna. Cílem práce je sjednotit poznatky o on-line rezervačních systémech využívaných aktuálně v hotelnictví.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; cestovní ruch; diplomové práce; tourism; master's theses