Porovnanie vybraných certifikačných autorít v Českej republike - Tencer, Peter; Toman, Prokop, 1942-; Pavlíček, Antonín, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Predmetom tejto práce je oboznámenie so základnými princípmi fungovania elektronického podpisu a funkciami certifikačných autorít, ktoré je doplnené popisom aktuálneho legislatívneho prostredia elektronického podpisu v Českej republike. Druhá časť práce je venovaná vytvoreniu metodiky pre porovnanie funkcií certifikačných autorít v oblasti osobných kvalifikovaných certifikátov. Táto metodika je následne použitá pre porovnanie funkcií akreditovaných certifikačných autorít pôsobiacich v Českej republike a určenie najlepšej autority podľa stanovených kritérií a ich váh.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses