Analýza požadavků práce a zpracování profilů pracovních míst v podniku VK VACOVSKÝ GROUP s.r.o. - Virtová, Veronika; Bedrnová, Eva, 1946-; Cipro, Martin, 1968-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce se zaměřuje na zjištění požadavků analýzy práce v podniku VK VACOVSKÝ GROUP s.r.o. V rámci tohoto podniku byly vypracovány jednotlivé popisy a specifikace vybraných pracovních míst, to jak existujících, tak nově vytvořených. Práce je rozdělena na tři části. V první části je charakterizován předmět a cíle práce, dále stanovené hypotézy a nastíněn metodický postup řešení. Potřebné informace pro analýzu práce byly získávány prostřednictvím metody dotazníku, osobního rozhovoru a analýzou podnikové dokumentace. Druhá část je zaměřena na vysvětlení základních pojmů týkajících se analýzy pracovních míst. Třetí část se potom zaměřuje na charakteristiku podniku, popisuje výsledky empirických šetření a závěry, kde jsou nastíněny jednotlivé popisy a specifikace pracovních míst a vytvořena nová, přehlednější organizační struktura.
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses