Vývoj a současnost ekonomiky Peru a její postavení v latinsko americkém regionu - Slabá, Tereza (2010)
První kapitola práce popisuje geografickou a politickou charakteristiku Peru a stručně přibližuje historický vývoj země. Následující kapitola charakterizuje Peru z hospodářského hlediska, popisuje strukturu ekonomiky a zahraničního obchodu. Třetí kapitola se zaměřuje na předpokládaný budoucí vývoj země. Poslední kapitola přibližuje charakteristiku postavení Peru v latinskoamerickém regionu z ekonomického i politického hlediska.