Vývoj a současnost ekonomiky Peru a její postavení v latinsko americkém regionu - Slabá, Tereza; Jeníček, Vladimír, 1932-; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
První kapitola práce popisuje geografickou a politickou charakteristiku Peru a stručně přibližuje historický vývoj země. Následující kapitola charakterizuje Peru z hospodářského hlediska, popisuje strukturu ekonomiky a zahraničního obchodu. Třetí kapitola se zaměřuje na předpokládaný budoucí vývoj země. Poslední kapitola přibližuje charakteristiku postavení Peru v latinskoamerickém regionu z ekonomického i politického hlediska.
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Latinská Amerika; Peru; diplomové práce; Latin America; Peru; master's theses