Podnikatelský plán Golf Chau Au cestovní agentura, s.r.o. - Nguyenová, Petra; Křížek, Miroslav; Kešner, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Nosným tématem této diplomové práce bylo založení cestovní agentury, zabývající se golfovou turistikou majetných vietnamských občanů do Evropy, pořádáním turnajů a poskytováním dalších doplňkových služeb výhradně pro tuto cílovou klientelu. V teoretické části jsem se zabývala představením golfu jako celosvětového sportu, který každoročně získává na popularitě, seznámením s Vietnamem především z pohledu jeho speciálního vztahu k České republice a dále vymezením podnikání a podnikatelského plánu. Praktická část potom obsahuje zpracování samotného podnikatelského plánu se všemi náležitostmi. Poskytuje informace o tom co, jak, komu a za kolik chce firma nabízet. Cílem práce bylo právě vypracování tohoto nástroje pro založení firmy a na jeho základě rozhodnutí, zda má smysl projekt realizovat.
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; Vietnam; golfové turnaje; diplomové práce; Vietnam; golf tournaments; master's theses