Finanční analýza firmy TNT Express Worldwide, s. r. o. - Trkovský, Zdeněk; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu firmy TNT Express Worldwide, spol. s r.o. Práce je rozdělena do několika částí. První část, teoretická, je zaměřena na předmět finanční analýzy, metody a ukazatele finanční analýzy. V druhé, praktické části, je pak provedena analýza firmy TNT Express, spol. s r.o. Jde hlavně o analýzu rentability, aktivity, likvidity, finanční stability a bankrotní a bonitní modely. V následující části je společnost srovnávána s největší konkurencí v oblasti expresního zasilatelství. Na závěr jsou shrnuty všechny důležité poznatky.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finanční analýza; likvidita; účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; liquidity (economics); bachelor's theses