CMS systémy v komerční a nekomerční sféře - Kábele, Martin (2010)
Tato diplomová práce se zabývá systémy pro správu obsahu (CMS) se zaměřením na open source CMS Wordpress, který je určený pro tvorbu a správu obsahu na webu. U projektu z komerční a nekomerční sféry je ukázáno, jakým způsobem se projevují výhody a nevýhody CMS popsané v teoretické části při reálném použití. Na základě analýzy jsou navržena konkrétní doporučení na zlepšení pro oba projekty.