CMS systémy v komerční a nekomerční sféře - Kábele, Martin; Pavlíček, Antonín, 1977-; Pabouček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato diplomová práce se zabývá systémy pro správu obsahu (CMS) se zaměřením na open source CMS Wordpress, který je určený pro tvorbu a správu obsahu na webu. U projektu z komerční a nekomerční sféry je ukázáno, jakým způsobem se projevují výhody a nevýhody CMS popsané v teoretické části při reálném použití. Na základě analýzy jsou navržena konkrétní doporučení na zlepšení pro oba projekty.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; systémy pro správu obsahu; diplomové práce; content management systems; master's theses