Analýza podílů na regálech a prodejních cen dámské hygieny na mezinárodních drogistických řetězcích - Musilová, Michaela (2009)
Bakalářská práce se zabývá analýzou trhu dámské hygieny na mezinárodních drogistických řetězcích působících v České republice. Cílem práce je zjistit,jak vystavení dámské hygieny na jednotlivých řetězcích odpovídá tržním podílům kategorií a dodavatelů a cenové srovnání napříč kategoriemi i prodejními místy.