Analýza podílů na regálech a prodejních cen dámské hygieny na mezinárodních drogistických řetězcích - Musilová, Michaela; Komárková, Lenka, 1976-; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Bakalářská práce se zabývá analýzou trhu dámské hygieny na mezinárodních drogistických řetězcích působících v České republice. Cílem práce je zjistit,jak vystavení dámské hygieny na jednotlivých řetězcích odpovídá tržním podílům kategorií a dodavatelů a cenové srovnání napříč kategoriemi i prodejními místy.
Vedoucí práce: Lenka Komárková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: drogistické výrobky; marketingový výzkum; hygiena; management [obor bakal. práce]; analýza trhu; bakalářské práce; drugstore products; marketing research; hygiene; bachelor's theses