Analýza efektivnosti státní podpory exportu českých firem do Německa - Opičková, Mirka; Král, Petr, 1979-; Vokáč, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato diplomová práce se zabývá systémem nefinanční státní podpory České republiky s důrazem na popis aktivit agentury CzechTrade a obchodně-ekonomických úseků zastupitelských úřadů ČR. V závěru práce je provedeno vyhodnocení a srovnání výsledků vlastního výzkumného šetření zaměřeného na spokojenost českých firem vyvážejících do Německa, které využívají státních proexportních služeb, s následným vyvozením zlepšujících návrhů na zvýšení efektivnosti státní podpory exportu.
Vedoucí práce: Petr Král
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Německo; diplomové práce; Germany; master's theses