Marketingové aktivity nízkonákladových leteckých společností - Daniš, Michal; Procházková, Markéta; Palas, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Teoretická část práce uvádí základní údaje o letectví v ČR, klasifikuje druhy letecké přepravy a leteckých společností, popisuje specifika marketingu v letectví a uvádí zvláštnosti v marketingu nízkonákladových leteckých společností. Praktická část seznamuje s obchodní značkou nízkonákladových linek SmartWings, analyzuje její marketingové okolí, marketingové aktivity spolu s marketingovým mixem. Cílem práce je odhalit nedostatky společnosti SmartWings v oblasti marketingových aktivit a navrhnout jejich řešení.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; letectví; marketing; diplomové práce; aviation; marketing; master's theses