Smlouvy o zhotovení ve světově uznávaných účetních systémech - Jančíková, Hana; Krupová, Lenka, 1964-; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce se zabývá problematikou zobrazení smlouv o zhotovení ve světově uznávaných účetních systémech. Jde především o nastínění základních principů úpravy smluv o zhotovení Mezinárodními standardy účetního výkaznictví (IFRS), konkrétně standardem IAS 11. V případě odlišného postupu je uveden rozvněž přístup US GAAP. Praktická část práce se věnuje zhodnocení reálných výkazů společností vykazujících dle IFRS, zda dostávají požadavkům na obsah zveřejňovaných informací.
Vedoucí práce: Lenka Krupová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses