Ocenění podniku společnosti Metrostav a.s. - Koňák, Petr; Mařík, Miloš, 1947-; Luxemburk, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem mojí práce je odhad tržní hodnoty podniku společnosti Metrostav a.s. ke dni 31.12.2008. K dosažení cíle byla vypracována finanční analýza, strategická analýza, analýza generátorů hodnoty, byl sestaven finanční plán a provedeno ocenění metodou DCF Equity a tržního porovnání. Tržní hodnota vlastního kapitálu společnosti Metrostav a.s. k 31.12.2008 činí po zaokrouhlení 10 037 mil. Kč.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses