Strategický rozvoj města Velké Bílovice - Paznocht, Jaroslav; Damborský, Milan, 1980-; Krejčová, Nikola, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Hlavním cílem této práce je vypracovat strategický plán rozvoje města Velké Bílovice. Práce ve své první části mapuje problematiku strategického plánování, jeho teoretické základy a doporučení dle dostupných zdrojů. Ve druhé části analyzuje kompletní situaci ve městě, věnuje se obyvatelstvu, veřejným sluţbám, trhu práce, ekonomice, dopravě a cestovnímu ruchu. V poslední části doporučuje vizi a hlavní cíle obce, které povedou k jejímu dalšímu rozvoji.
Vedoucí práce: Milan Damborský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; regionální rozvoj; plánování; bakalářské práce; regional development; planning; bachelor's theses