Mezipodnikové srovnávání farmaceutických podniků - Švarcová, Lenka (2010)
Cílem této práce je analyzovat výběr farmaceutických podniků pomocí metod mezipodnikového srovnávání. V teoretické části jsou uvedeny všechny metody srovnávání, v praktické části jsou pak metody aplikovány na jednotlivé společnosti. Výsledkem pak bude pořadí podniků podle jejich úspěšnosti.