Mezipodnikové srovnávání farmaceutických podniků - Švarcová, Lenka; Vávrová, Hana, 1970-; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této práce je analyzovat výběr farmaceutických podniků pomocí metod mezipodnikového srovnávání. V teoretické části jsou uvedeny všechny metody srovnávání, v praktické části jsou pak metody aplikovány na jednotlivé společnosti. Výsledkem pak bude pořadí podniků podle jejich úspěšnosti.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses