Zkoumání chování distribučního řetězce na příkladu Beer Game - Hájek, Jiří (2010)
Práce se zabývá zkoumáním chování distribučního řetězce pomocí systémově dynamického modelu. V teoretické části je představena systémová dynamika, Beer Game a simulační prostředí, ve kterém byl vytvořen model řetězce. V praktické části je analyzována reakce pěti zkoumaných pravidel rozhodování o výši objednávky na 4 vzory poptávky.