Zkoumání chování distribučního řetězce na příkladu Beer Game - Hájek, Jiří; Neumaierová, Inka, 1960-; Vrbský, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá zkoumáním chování distribučního řetězce pomocí systémově dynamického modelu. V teoretické části je představena systémová dynamika, Beer Game a simulační prostředí, ve kterém byl vytvořen model řetězce. V praktické části je analyzována reakce pěti zkoumaných pravidel rozhodování o výši objednávky na 4 vzory poptávky.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses